Sorry, your browser does not support JavaScript!
phone-num +45 71 991 991
DentLetText
flag // VAT Registered: check-one

VAT:

Country:

Currency:

Tips & Tricks
March 19, 2018

Enkel proces

Dentlet har indtil videre tilknyttet omkring 10 laboratorier, som tandlægerne kan vælge imellem. Laboratorierne befinder sig i Polen, Slovakiet, Ungarn, Thailand og Kina, og der er således både europæiske og oversøiske valgmuligheder. Det enkelte laboratorium har oprettet en profil på sitet og listet de typer protetik, som de tilbyder.

Når tandlægen har patienten i stolen, vælges et laboratorium, som kan levere det produkt, som patienten ønsker og har behov for. Tandlægen indtaster de relevante oplysninger i en online arbejdsseddel, der er udviklet i tæt samarbejde med tandlæger. Efter ordreafgivelse kan relevante dokumenter overføres direkte til tandlægens eget journalsystem med et enkelt klik, så dokumentationen er på plads efter alle gældende regler. Det kan også være, at patienten har et ønske om, at protetikken leveres fra et europæisk laboratorium fremfor et laboratorium i Østen, da der har været mange skriverier om suspekte kroner fra Østen i dagspressen.

Mikael Kristensen understreger, at de har 100 procent tilfredshedsgaranti på samtlige laboratorier, der er tilmeldt Dentlets løsning, men for tandlægen kan det være nemmere at vælge et laboratorium i Polen fremfor at skulle overbevise patienten om det trygge ved Kina-protetik.

Systemet giver gennemskuelighed i forhold til forskellene i pris, alt efter leverandør, materiale eller type der vælges. Når der er valgt et laboratorium, overføres arbejdssedlen automatisk til laboratoriet. Er der taget et fysisk aftryk, kommer der en kurer ud og henter aftrykkene, mens de digitale aftryk sendes online indlejret i arbejdssedlen. Ifølge Mikael Kristensen skærer de digitale aftryk ca. en dag eller to af leveringstiden.

Der er allerede gennemført omkring 500 bestillinger via sitet, og den gennemsnitlige leveringstid er syv dage. Priserne er markant lavere, hvilket skyldes, at tandlægerne handler direkte med laboratorierne, samt at selve processen er automatiseret og mere enkel.

»Tandlægen råder naturligvis selv over besparelsen, men samlet set kommer den lavere pris patienten til gode, da den fagligt bedste behandling pludselig er indenfor økonomisk rækkevidde,« siger Mikael Kristensen.

Comments

Let's get in touch

lod   Loading...