Sorry, your browser does not support JavaScript!
phone-num +45 71 991 991
DentLetText
flag // VAT Registered: check-one

VAT:

Country:

Currency:

Business
March 19, 2018

Nyt koncept

Dentlet er godt i gang med at udrulle en komplet protetik-service. Som det er i dag, bestiller mange tandlæger protetik i udlandet. Processen begynder helt klassisk, hvor patienten sætter sig i stolen, der tages aftryk, som derefter sendes til en mellemmand eller et dansk laboratorium.

Grundet lavere lønninger i Østen kan det i reglen betale sig at få lavet protetik på steder, hvor teknikerne kan tillade sig at bruge længere tid på arbejdet, og kvaliteten hermed forbliver i top. Her er der oftest en mellemmand inde over, der har kontakten til et laboratorium, typisk i Kina. Han sørger for, at laboratoriet får alle relevante oplysninger, inklusiv tandlægens noter om specifikationer for produktet, og to til tre uger senere modtager tandlægen protetikken med posten. Patienten går i mellemtiden med en midlertidig krone.

Dentlet har digitaliseret processen og skabt en service, hvor tandlægerne kan bestille direkte hos laboratorierne via hjemmesiden. Derved forsvinder mellemmanden, og det skærer en betydelig luns af den endelige regning. »Mellemhandleren lægger typisk flere 100 procent oveni som betaling for sine ydelser. Eksempelvis koster en metalkeramisk krone mellem 600 og 800 kroner fra Kina via en mellemmand, mens vi leverer den for 231 kroner, og der er vitterligt tale om det samme produkt,« siger Mikael Kristensen. Hele ideen med Dentlet er at udnytte de muligheder, som IT og teknologi giver, for ad den vej at gøre tandlægernes indkøb billigere, lettere og mere effektivt.

Comments

Let's get in touch

lod   Loading...